Looking For Anything Specific?

Trabzonspor Ankaragücü Var Çizgisi / Var bi hayalim Sporx İlk11 - Haftasında trabzonspor, ankaragücü'nü konuk etti.

Trabzonspor Ankaragücü Var Çizgisi / Var bi hayalim Sporx İlk11 - Haftasında trabzonspor, ankaragücü'nü konuk etti.. Hafta maçında ankaragücü, evinde trabzonspor'u ağırladı. Ceza sahası içinde gerçekleşen bir hava topu mücadelesi sonrasında var hakemi hemen burada bir kez daha altını çizelim: Bu sonuçla puanını 22'ye yükselten trabzonspor maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Gi̇ri̇ş 27.06.2020 23:10 güncelleme 27.06.2020 23:36. Haftasında trabzonspor, bu akşam sahasında mke ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Ceza sahası içinde gerçekleşen bir hava topu mücadelesi sonrasında var hakemi hemen burada bir kez daha altını çizelim: Var uygulanmaya başladığından beri, yayıncı kuruluşun ofsayt çizgisi çizme izni yok. Dakikadaki golüyle hugo rodallega oldu. Ev sahibi trabzonspor, rodallega'nın 6. Alanyaspor o kırılmayı yaşattı, ankaragücü de devamını getirdi.

Ankaragücü deplasmanda 3 puanı kaptı - Tüm Spor Haber
Ankaragücü deplasmanda 3 puanı kaptı - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Ceza sahası içinde gerçekleşen bir hava topu mücadelesi sonrasında var hakemi hemen burada bir kez daha altını çizelim: Saat 17.30'da başlayacak müsabakayı cüneyt çakır yönetecek. Hakemler yine trabzonspor'a çelme taktı. 3.682 views6 months ago a spor. Trabzonspor, ankaragücü engelini tek golle geçti. Trabzonspor ankaragücü maçının var ve avar hakemleri belli oldu. Trabzonspor'un sağ taç çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşta hüseyin kafayı vurdu top çerçeveyi bulmadı. Abdülkadir ömür, pereira, sosa, (hüseyin çimşir.

Bu habere 113 yorum yapılmış.

Saat 17.30'da başlayacak müsabakayı cüneyt çakır yönetecek. 49.' rodallega'nın altıpas sol ön çizgisi üzerine bıraktığı topla buluşan ekuban, çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. / a spor / 25.06.2020. Kafalar karişti maçın son bölümüne yaklaşırken ankaragücü ceza sahası içinde tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Ev sahibi trabzonspor, rodallega'nın 6. Bu habere 113 yorum yapılmış. Spor toto süper lig'in 20. Alanyaspor o kırılmayı yaşattı, ankaragücü de devamını getirdi. Hakemler yine trabzonspor'a çelme taktı. Puan kaybına mazeret değil ama siz hiç çapraz ofsayt çizgisi gördünüz mü? Trabzonspor ile mke ankaragücü arasında bu akşam oynanacak mücadelenin video yardımcı hakemi (var) alper ulusoy oldu. Hafta maçında ankaragücü, evinde trabzonspor'u ağırladı.

Var uygulanmaya başladığından beri, yayıncı kuruluşun ofsayt çizgisi çizme izni yok. Bülent yıldırım ile 360 derece: Dakikada el kabir'in şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı. Özellikle bu maçta trabzonspor'un hakeme fazla söyleyeceği bir şey yok zannederim. Bu ofsayt çizgisi resmen trabzonspor'un üstünü çizme çabası.

Premier Lig'de Aston Villa-Sheffield United maçında gol ...
Premier Lig'de Aston Villa-Sheffield United maçında gol ... from foto.haberler.com
Var odası sadece 3 kişinin olduğu bir. 67' trabzonspor'un sağ taç çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşta hüseyin kafayı vurdu top çerçeveyi bulmadı. Spor toto süper lig'in 20. Hafta maçında ankaragücü, evinde trabzonspor'u ağırladı. Haftasında trabzonspor, bu akşam sahasında mke ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.30'da başlayacak müsabakayı cüneyt çakır yönetecek. Haftasında trabzonspor, ankaragücü'nü konuk etti. Ali kunak'ın, türkgün gazetesindeki var çizgisi neden eğri? başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Saat 17.30'da başlayacak müsabakayı cüneyt çakır yönetecek.

Trabzonspor, ankaragücü engelini tek golle geçti. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler, futbolcular, teknik adamlar, oyuncular, hakemler, maçlar. Bundan birkaç hafta önce trabzon'un ince bir çizgisi var ve o kırılma yaşanırsa toparlayamazlar diyecektim ama yememişti. 2.117 views6 months ago a spor. Kafalar karişti maçın son bölümüne yaklaşırken ankaragücü ceza sahası içinde tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Trabzonspor'un sağ taç çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşta hüseyin kafayı vurdu top çerçeveyi bulmadı. Haftasında ankaragücü, osmanlı stadı'nda trabzonspor'u konuk etti. Bu habere 113 yorum yapılmış. / a spor / 25.06.2020. Mke ankaragücü ise 9 puanla son sıranın bir sütünde yer alıyor. Bu sonuçla puanını 22'ye yükselten trabzonspor maç fazlasıyla liderliğe oturdu. 67' trabzonspor'un sağ taç çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşta hüseyin kafayı vurdu top çerçeveyi bulmadı. 49.' rodallega'nın altıpas sol ön çizgisi üzerine bıraktığı topla buluşan ekuban, çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı.

Özellikle bu maçta trabzonspor'un hakeme fazla söyleyeceği bir şey yok zannederim. Mke ankaragücü ise 9 puanla son sıranın bir sütünde yer alıyor. Gi̇ri̇ş 27.06.2020 23:10 güncelleme 27.06.2020 23:36. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede zorbay küçük düdük çalacak. Var uygulanmaya başladığından beri, yayıncı kuruluşun ofsayt çizgisi çizme izni yok.

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor bu sezon ...
Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor bu sezon ... from ajssarimg.mediatriple.net
2.117 views6 months ago a spor. / a spor / 25.06.2020. Gi̇ri̇ş 27.06.2020 23:10 güncelleme 27.06.2020 23:36. Kafalar karişti maçın son bölümüne yaklaşırken ankaragücü ceza sahası içinde tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler, futbolcular, teknik adamlar, oyuncular, hakemler, maçlar. Ancak var'ın yayınladığı ofsayt çizgisinin yamuk olması kafaları karıştırdı. Ankaragücü 11'e 11 oynasa belki de galibiyetle ayrılırdı bu maçtan. Dakikada el kabir'in şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı.

Bülent yıldırım ile 360 derece:

Spor toto süper lig'in 20. Fırtına son oynadığı ankaragücü maçında bu kez ofsayt çizgisi engeline takıldı. Hakemler yine trabzonspor'a çelme taktı. Var odası sadece 3 kişinin olduğu bir. Bu ofsayt çizgisi resmen trabzonspor'un üstünü çizme çabası. Özellikle bu maçta trabzonspor'un hakeme fazla söyleyeceği bir şey yok zannederim. 49.' rodallega'nın altıpas sol ön çizgisi üzerine bıraktığı topla buluşan ekuban, çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mke ankaragücü ise 9 puanla son sıranın bir sütünde yer alıyor. Başakşehir ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan trabzonspor, süper lig'in 29. Ev sahibi trabzonspor, rodallega'nın 6. Puan kaybına mazeret değil ama siz hiç çapraz ofsayt çizgisi gördünüz mü? Dakikadaki golüyle hugo rodallega oldu. Haftasında trabzonspor, bu akşam sahasında mke ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Ancak var'ın yayınladığı ofsayt çizgisinin yamuk olması kafaları karıştırdı trabzonspor ankaragücü. Ali kunak'ın, türkgün gazetesindeki var çizgisi neden eğri? başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Post a Comment

0 Comments