Looking For Anything Specific?

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Τα sneakers των αθλητών του Roland Garros / Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Τα sneakers των αθλητών του Roland Garros / Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

Πέτσας: Η Ελλάδα έχει στο πλευρό της όλους τους συμμάχους της
Πέτσας: Η Ελλάδα έχει στο πλευρό της όλους τους συμμάχους της from cdn.cnngreece.gr
Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ.

Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. 12ος τίτλος για τον ναδάλ.

Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες.

22:44 - 28/07
22:44 - 28/07 from www.agriniopress.gr
O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ.

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Rafael Nadal Faces Very Tough ...
Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Rafael Nadal Faces Very Tough ... from www.tennisworldusa.org
Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των.

Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ.

Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Post a Comment

0 Comments